Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Kdysi na se Radiožurnálu zeptali "experta na dopravu" na jeho názor na příčiny nehod v ČR. A víte, kdo byl ten "expert"? Týpek, který čte dopravní informace "Zelená vlna". ;-D

Tolik k expertům dle médií. A myslím si, že takovýchto "expertů" má již po krk každý...

0 0
možnosti
MS

Karma.Hezky jste popsal uzavřený kruh.Doufám,že v příštím článku se dozvím jak z něho ven,protože - a to je podstatný problém - černá už nesmí být černá a bílá nesmí být bílá,jinak jste xenofob.

0 0
možnosti
Foto

Hezký příspěvek ve stylu starého dobrého anglického "dandy" stylu. Pane, byl byste vhodným studentem na Etonu. A já starou dobrou Anglii mám rád. Ve své hudební branži jsem měl a dokonce ještě mám pár dobrých přátel, kteří Eton mají v kapse, ale ten nejlepší přítel žije ve Španělsku i když občas jako pátý hrabě musí občas dojíždět na jednání do horní sněmovny https://vimeo.com/82492479. Ten klip je ale ještě z Francie, kam jsem též za ním se svou přítelkyní jezdil. Teď ve Španělsku jako správně potrhlý lord sbírá zaběhlé a potulné psy, za což utrácí peníze (Ve francii utrácel za natáčení svých hudebních projektů - i v Praze s Českým národním symfonickým orchestrem). Správně jste, jako pravý dobře vychovaný angličan ve svém článku nic na první počet neřekl a necháváte to na čtenáři a tak to má být. Je to těžké se to naučit. Já jsem v tomto ohledu plebs a vždy něco řeknu, nikdy jsem se to nenaučil.

0 0
možnosti
Foto

Omlouvám se. On ten klip vizuelně předělal. To už je ze Španělska.

0 0
možnosti
KK

Není expert jako expert.

S matematikem, fyzikem, ..... těžko diskutovat.

Politology, historiky a další názorology nelze brát vážně. :-/

3 0
možnosti
PH

Plus, ale! S matematikem, fyzikem se krásně diskutuje, protože se diskutuje o kvantifikovatelných faktech. A diskuse se dá podpořit důkazy a takto vzdělaní lidé přiznají svoji chybu.

A pak přijde sluníčkářsky vzdělanej člověk typu Mánert, kterej jede svoji propagandu a nic na tom měnit nebude, protože kdo nesouhlasí s jeho názorem je xenofob, kryptofašista a hlupák.

1 0
možnosti
PJ

Klasika. Máte prasklé potrubí? Vykašlete se na instalatérskou lobby a na opravu si radši najděte kohokoliv, jen ne instalatéra. Potřebujete odoperovat slepák? Nehledejte chirurgického insidera, oslovte radši Frantu od výčepu, ten tomu rozumí líp. ;-D

2 0
možnosti
AJ

A44d87a41m 51J10a40k29e15š

28. 6. 2016 7:23

Ano, Karl Marx byl filosof, Vladimír Iljič Uljanov byl právník - dva moudří a vzdělaní experti. Ostatně i takový Pol Pot utrpěl akademické vzdělání.

A Danton a Robespierre? Dva právníci a dle některých odhadů až čtyřicet tisíc popravených během jednoho roku.

Při svých úvahách vycházíte ze zcela mylné představy, že expertem se může stát jen dostatečný vzdělanec. Chyba lávky vzdělání není patent na to, stát se expertem. I ten vámi zmiňovaný dělník z Kolbenky může být expertem ve svém oboru.

Faktem rovněž je, že pojem expert je dnes pojem značně znehodnocený. A tak máme spoustu mluvících hlav na výběr. Dokonce nabízím konspirační teorii, že někde existuje nějaký ekvivalent erotických serverů s nabídkou lehkých děvčat, kam se "experti" registrují, zveřejní své fotky a nabídnou popis svých služeb a názorů. Pak už si stačí jen vybrat toho, který "expertně" podpoří právě ten váš jediný a správný názor.

3 0
možnosti
JB

J51a16n 19B22u92r59d70a

28. 6. 2016 0:47

Můžete mi říkat Buster Keaton.

0 0
možnosti
Foto

to co se vydává v televizi za experty nejsou experti, nýbrž lobbisté

4 0
možnosti

Ano, nejen chlebem živ je člověk...

A celé životní štěstí človíčka nespočívá jen v kurzu libry. Nýbrž je to mix tolika neuchopitelých emocí a prožitků, že je žádný expert nemůže kvantifikovat a bylo by chybou se o to pokoušet...

3 0
možnosti