Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

Myslím, že mnoho občanů by nevrátilo církvím nic! Byl to obrovský tunel na tento stát.

1 1
možnosti
Foto

Myslím, že by stálo za to prozkoumat, zda v případě vyvlastnění ve veřejném zájmu je finanční náhrada zdaněná či nikoliv.

0 0
možnosti
OK

O92t84a 32K36i73n52c

11. 1. 2018 21:53

Zdanit vrácení ukradeného majetku? V tom případě by měl daň zaplatit ten, kdo jej ukrad, což byla KSČ (resp. jejich nástupci KSČM).

10 0
možnosti
AR

R^ To co jste napsal rudé mozky nikdy nepochopí.

8 0
možnosti
VV

Nedovedu si predstavit, ze kdyz mi dejme tomu ukradnou auto, policie ho najde, ze bych musel za jeho vraceni zaplatit jeste nejakou dan.

To je opravdu postavene na hlavu. Ale prej to navrhli komunisti, tak se neni cemu divit.

9 0
možnosti
Foto

Když krade stát, tak je to úplně jinak a logiku v tom nenajdete.

3 0
možnosti
MB

Před každými volbami se objeví osvědčené, omaštěné a polámané karty - Benešovy dekrety - Sudety a Restituce. Letos to Miloš ošulil, jen si kopl do ministrů s demisí a ťal do Dubčeka,. Zřejmě inovoval ... Církevní restituce jsou jako Sovětský svaz - věčné . Bezostyšnost Komunistů nezná vyvolených, ale na nebi se podpora hodí. Tu přichází opět Miloš se svým projevem, kde přímou demokracii velebí ! Tak nějak se skládá podpora, usnesení ÚS, hrozba žalob - nemravno se neřeší. Prostě bude lépe a uděláme to ... 101 už máme, jedéém , kdo nesouhlasí - Není státotvorný ! ... :-)

7 0
možnosti
Foto

By mě zajímalo, jestli by Andrejko souhlasil se zdaněním dotací?

9 1
možnosti
VV

To nevim. Andrejko Warhola se k tomu nikdy nevyjadroval.

0 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem student se zájmem o minulost i současnost. A absurdity a skryté vtípky, které jsou v nich snad všude. Baví mě hledat obsah ve formě, předstírat, že něco znám, stejně jako si čas od času myslet, že skutečně znám. Mám rád svoji školu a filmy s Natašou Gollovou. Na Brno dobrý.

Seznam rubrik